mandag den 6. april 2015

Kattens god service i Maxi Zoo


Dette er ikke et sponsoreret indlæg!!!

Men jeg vil nu alligevel godt reklamere for "min" Maxi Zoo i Randers, hvor jeg selvfølgelig er medlem af Poteklubben... er du ikke det endnu, så er det bare om at komme afsted (hvis du altså har et snotforkælet kæledyr som Gizmo)... der er penge at spare :-D

D. 1 april var vi i Maxi Zoo... det er igen ved at være tid til at beskytte guldklumpen mod utøj, hun er jo ½-års udekat og jeg vil ikke risikere, at hun kommer slæbende hjem med noget. Selvfølgelig snuser vi lidt rundt i butikken... og selvfølgelig ender vi med at bruge 500,- på en ny kradsetønde. Hun skal da også mærke det er påske :-D Ja undskyldninger er der nok af, nu har hun to.

Dagene går... og d. 4 april modtager jeg så en email fra poteklubben. Klask sagde det... da min hage ramte bordkanten. Selvsamme kradsetønde var nu på tilbud til 300,- Jeg følte mig ærlig talt godt og grundig snydt... og der skal ikke herske tvivl om, at jeg var så meget nær det røde felt. Udstyrret med bonnen og en lang forsvarstale tog vi igen i Maxi Zoo.

Jeg havde ikke regnet med, at det ville gå så nemt... efter kun to minutter stod jeg med en frisklavet 200,- seddel i hånden.

Det kalder jeg god service!!Ingen kommentarer:

Send en kommentar